Με απόλυτη επιτυχία, ο Σύλλογος Κρητικών Νομού Ημαθίας πραγματοποίησε το Σάββατο 12/11/2022 την εκδήλωση του, για την 14η Γιορτή Τσικουδιάς.

Στο πολυχώρο «Μεϊντάνι» στη Βέροια και ύστερα από δύο χρόνια εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, οι Κρητικοί, και όχι μόνο, του Νομού Ημαθίας, είχαν την δυνατότητα να ξανά συναντηθούν, να διασκεδάσουν και να γλεντήσουν σε κρητικούς ρυθμούς.

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου κος Αλιγιζάκης Στέλιος οποίος σύστησε το νέο Δ.Σ που εκλέχτηκε πρόσφατα, ανέφερε το αίτημα του συλλόγου προς το Δήμο Βέροιας για το θέμα στέγασης, καθώς και την προσπάθεια απόκτησης και ανανέωσης των στολών.

Στη συνέχεια το λόγο είχε ο Γιώργος Σφακιανάκης με το συγκρότημα του, που κράτησε το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών – Πολεοδομίας – Κτηματολογίου – Περιουσίας κος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας κος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης.

Ήταν η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση μετά τον κορωνοϊό, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

O σύλλογος ευχαριστεί όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, γεμίζοντας τον χώρο «Μεϊντάνι», χόρεψε και διασκέδασε.


Λύρας τση Κρήτης γέννημα κι ακριβοθυγατέρα
οντ’ αρχινάς να κελαηδείς τη νύχτα κάνεις μέρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook