Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια που τοπικά το βράδυ θα ενταθούν και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 7 έως 12 βαθμούς και στα ορεινά από 0 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα δυτικά πελάγη ισχυροι μέχρι σχεδόν θευλλώδεις.

Χανιά
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα το βράδυ, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 29/1, προβλέπεται ασθενής βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα το βράδυ, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 29/1, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ηράκλειο
Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 29/1, προβλέπεται συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Συννεφιά προβλέπεται και για τον Άγιο Νικόλαο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 29/1, προβλέπεται συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook