Μεγάλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 05 Φεβρουαρίου 2012 στην ευρύτερη περιοχή των Αγίων Αποστόλων, με την διοργάνωση του Δημου Χανίων και την συμμετόχη όλων των παρατάξεων και φόρεων της Πόλης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να σταλλει ένα δυναμικό μήνυμα του Χανιώτικου λαού ότι οι Άγιοι Απόστολοι ανήκουν και πρέπει να συνεχίσουν να ανήκουν σε όλους, να παραμείνουν σαν χώρος ελευθερης πρόσβασης, χώρος περιπάτου, άθλησης και αναψυχής για όλους τους πολίτες.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν αρκετοί φορείς και ιδιώτες και μεταξύ αυτών και ο γνωστός σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης με την εταιρία Indigo View, όπου μεσα απο μία ευγενική και χωρίς αμοιβή δουλειά, δημιούργησαν ένα τηλεοπτικό spot που προβάλεται απο εχτες σε όλα τα τοπικα τηλεοπτικα καναλια.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Παπαδουλάκη μας δήλωσε οτι "Κληθήκαμε απο τον Δημαρχο Χανίων κ. Μ. Σκουλάκη και μας ενημέρωσε για το γεγονός οτι υπάρχει κινδυνος να περάσει η κυριότητα των Αγίων Αποστόλων σε ιδιώτες και οτι θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη εκδήλωση και θα χρειαστεί την βοήθεια μας. Εμείς χωρίς δευτερη κουβέντα και σκεπτόμενοι οτι η περιοχή αποτελεί πνευμονα ζωής για την πόλη και τον Νομό Χανίων, ανταποκριθήκαμε θετικά και μετά απο λίγες ημέρες γυρισμάτων δημιουργήσαμε ένα τηλεοπτικό spot για να διαφημιστεί η εκδήλωση. Είναι τιμή μας και αισθανόμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια και καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν."

Στο τηλεοπτικό spot συμμετέχουν πολίτες και αθλητές, όπου με απλά λόγια και συναισθήματα περιγράφουν τι νιώθουν και τι σημαίνει για αυτούς η περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Δείτε το spot: