Και φέτος το Simple City είναι έτοιμο να σας βάλει στο κλίμα των γιορτών! Κυριολεκτικά, θα βρείτε τα πάντα για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση…

Άρχισαν οι Christmas sale με -30% στα χριστουγεννιάτικα στολίδια και -15% στα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Μοναδική ποικιλία σε στολίδια, μπάλες, δέντρα, φωτάκια για τον πιο όμορφο στολισμό του εσωτερικού ή εξωτερικού σας χώρου.

Έτοιμες προτάσεις χριστουγεννιάτικου στολισμού κατάλληλες για να ταιριάξουν σε κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο. Ξύλινα διακοσμητικά κρεμαστά ή επιτραπέζια, στεφάνια, μπάλες σε γκρι, λευκές, μπλε, κόκκινες, ροζ ή γήινες αποχρώσεις δημιουργούν μοναδικούς συνδυασμούς και σας φέρνουν πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε διάφορους τύπους και διαφορετικές διαστάσεις, για μικρούς ή μεγάλους χώρους. Παραδοσιακά, στενά, χιονισμένα, ανάποδα, φωτεινά θα τα βρείτε όλα στο Simple City!

Διακοσμητικά στοιχεία, γιρλάντες, λουλούδια, φωτάκια σε όλες τις διαστάσεις, με πρόγραμμα εναλλαγής, σε ψυχρό, θερμό ή πολύχρωμο φωτισμό θα κάνουν το δέντρο σας πλούσια στολισμένο και εντυπωσιακό. Φέρτε την μαγεία των Χριστουγέννων στον χώρο σας και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!

Φέτος όπως και κάθε χρόνο, με αγορές άνω των 20 ευρώ από το κατάστημα αλλά και με την εγγραφή σας σε facebook και instagram, συμμετέχετε στην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη κλήρωση για 5 δωροεπιταγές των 100 ευρώ.

Το ωράριο του καταστήματος είναι: καθημερινά  09.00 – 21.00 και από το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο είναι 09:00 – 17:00 μέχρι το τέλος του χρόνου!

Επίσης, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.simple-city.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook