Μετά από ελέγχους που έγιναν σε Λασίθι και Ηράκλειο συνελήφθησαν έξι άτομα (4 Έλληνες και 2 αλλοδαπό) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κατά περίπτωση κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ιεράπετρας και του Ηρακλείου. Στην περίπτωση του νομού Λασιθίου πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του αλλοδαπού, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) τα οποία περιείχαν συνολικά 7,64 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 3.200 ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε ότι έχει να κάνει με την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου μεταμεσονύκτιες ώρες της Τρίτης πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις Έλληνες κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21.6 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε αλλοδαπό και βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook