Στιγμιότυπο από την δεξίωση για την 46η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην χώρα,μετά τον τερματισμό της επτάχρονης δικτατορίας, Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 (ΕUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Την πληροφορία ότι μεταξύ των ατόμων που έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση δημοσιεύει ως σχόλιο η στήλη του Μικροπολιτικού στα Νέα. Σύμφωνα με τη στήλη, ήταν υπό παρακολούθηση με σταλμένο κακόβουλο link, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Αλεξία Μπακογιάννη και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ειδικότερα στη στήλη του ο Μικροπολιτικός γράφει για την παρακολούθηση Ντόρας, Κώστα και Αλεξία Μπακογιάννη:

«Από διασταυρωμένες πηγές προκύπτει η πληροφορία ότι στα κινητά που ήταν υπό παρακολούθηση, συμπεριλαμβάνονται αυτά της Ντόρας, της Αλεξίας και του Κώστα Μπακογιάννη. Φαίνεται, δηλαδή – σύμφωνα με πληροφορίες πάντα – να είχαν λάβει και ενεργοποιήσει κακόβουλα link με sms από το γνωστό λογισμικό. Με αποτέλεσμα να μπουν κι αυτοί σε αυτόν τον κυκεώνα. Εφόσον η πληροφορία αυτή ισχύει, μιλάμε για κάτι πάρα πολύ λυπηρό. Ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι υπάρχουν δεσμοί αίματος που ενώνουν αυτή την οικογένεια με ένα από τα φερόμενα ως κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης αυτής, τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Αν και εφόσον ισχύει αυτό – το τονίζω – καταδεικνύει, δυστυχώς, ότι δεν υπήρχαν ούτε τα στοιχειώδη όρια σε αυτή την ιστορία. Η αλήθεια μένει να αποδειχθεί, βέβαια, από την έρευνα των Αρχών».

koutipandoras.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook