Στα πόδια το έβαλε ένας 33χρονος Ηρακλειώτης και στη συνέχεια προέβαλε σθεναρή αντίσταση εναντίον των αστυνομικών που τον «τσάκωσαν» και επιχείρησαν να τον συλλάβουν για κλοπή που είχε διαπράξει.

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής, ο επίδοξος «φυγάς» αφαίρεσε από Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οικία του, διάφορα γεωργικά εργαλεία, συνολικής αξίας 400 ευρώ.

Δεν πρόλαβε να τα χαρεί όμως αφού το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε από Αστυνομικούς Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, και στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και ένα ελαιοραβδιστικό μηχανάκι με μια βέργα ραβδίσματος, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο 33χρονος μόλις αντιλήφθηκε τους Αστυνομικούς, επιχείρησε να διαφύγει και κατά την σύλληψη του, προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, το ελαιοραβδιστικό μηχανάκι και η βέργα, τα είχε αφαιρέσει στις 20 του μήνα από σταθμευμένο αυτοκίνητο 56χρονου ημεδαπού στο Ηράκλειο.

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook