Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα creta24.gr, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον προηγούμενο Αύγουστο όταν μια γυναίκα 51 χρονών και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ένας 25χρονος Ηρακλειώτης βίασε την κόρη της.

Μάλιστα η δικογραφία που σχηματίστηκε και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, έχει διαβιβαστεί ήδη στην Εισαγγελία Ηρακλείου μετά την καταγγελία της 51χρονης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση.

Η φρικτή ιστορία ξεκίνησε να διερευνάται το καλοκαίρι του 2022 όταν η 51χρονη κατήγγειλε τον 25χρονο πως εκμεταλλευόμενος την φιλία που είχε με τους δύο γιους της, προχώρησε στον βιασμό της ανήλικης κόρης της ενώ σοκάρει η πληροφορία που αναφέρει ότι η πρώτη φορά στην οποία προχώρησε σε πράξεις εις βάρος του ανήλικου κοριτσιού έγιναν όταν εκείνο ήταν 5 χρονών, το 2012, ενώ συνεχίστηκαν μέχρι και το 2019!

Ήδη το ανήλικο κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή που φέρεται να επιβεβαίωσε την καταγγελία της μητέρας του στην οποία επίσης αναφέρεται ότι ο 25χρονος προχώρησε στις αποτρόπαιες πράξεις του παρότι το παιδί του ζητούσε να σταματήσει κλαίγοντας και φωνάζοντας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook