Ο κ. Ξιφαράς ενημερώθηκε για ζητήματα που αφορούν την λειτουργία των εγκαταστάσεων του Ο.Α.Κ. αλλά και για το έργο που επιτελεί σε γενικότερο επίπεδο, ο «Οργανισμός» σε ολόκληρη την Κρήτη.

Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν προς συζήτηση, ήταν και αυτό της «Ενεργειακής κρίσης», με τους κυρίους Παπαδογιάννη και Ξιφαρά, ν’ αναζητούν  τρόπους πιθανής συνεργασίας, μεταξύ Ο.Α.Κ. και ΔΕΠΑ. Η συνεργασία θα αφορά στη διερεύνηση τεχνικών λύσεων, για τη βελτίωση της ενεργειακής λειτουργίας του Ο.Α.Κ.

«Είχαμε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον κ. Ξιφαρά, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον τόσο για το έργο που επιτελεί ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, όσο και για την διερεύνηση λύσεων, που θα δώσουν την δυνατότητα στον Ο.Α.Κ. να βελτιώσει την ενεργειακή του λειτουργία, σε πολλά επίπεδα», ανέφερε ο κ. Παπαδογιάννης, μετά το πέρας της συνάντησης.    

«Ζητούμενο αυτή την περίοδο, είναι η ενεργειακή θωράκιση αλλά και ο περιορισμός του ενεργειακού κόστους, που βαραίνει δυσβάστακτα, φορείς όπως είναι ο Ο.Α.Κ.. Προς αυτή την κατεύθυνση συμφωνήσαμε να κινηθούμε, δημιουργώντας τις συνθήκες μιας νέας συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΠΑ Εμπορίας και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης», ανέφερε από την δική του πλευρά, ο κ. Κώστας Ξιφαράς.

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook