Οι υψηλές θερμοκρασίες πήραν ώθηση απ’ τον νοτιά κι “έσπρωξαν” πολύ κόσμο στην παραλιακή του Ρεθυύμνο: άλλοι κατέβηκαν για να τρέξουν και να αθληθούν, άλλοι για απλό περίπατο και ποδηλατάδα είτε κατά μόνας είτε με τα παιδιά τους– μερικοί βγήκαν βόλτα παρέα με τους τετράποδους φίλους τους, για να απολαύσουν τη λιακάδα!

Κι άλλοι, εκμεταλλευόμενοι τον εξαιρετικό καιρό, προχώρησαν ένα βήμα πιο μέσα, στην αμμουδιά: για μπάνιο και ηλιοθεραπεία! Οι ξαπλώστρες μπορεί να απουσιάζουν, οι πλαζ μπορεί να μην είναι πλέον οργανωμένες, τίποτα όμως δεν φαίνεται να πτοεί τους μικρούς και τους μεγάλους που επέλεξαν να βουτήξουν στην καταγάλανη θάλασσα!

Αρκετή καταναλωτική κίνηση είχε και η Αρκαδίου, που αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα της εμπορικής ζώνης της πόλης.

Αν συνεχίσει και τον επόμενο μήνα αυτές τις υψηλές (θερμοκρασιακές) “πτήσεις” ο καιρός, ίσως δούμε να συμβαίνει στο Ρέθυμνο ο,τι και στη… Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου ο… Άγιος Βασίλης και οι καλικάντζαροι δραστηριοποιούνται κι αφήνουν τα ίχνη τους στην άμμο κι όχι στο χιόνι! Σε περίπτωση που επικρατήσει αυτό το σουρεάλ σενάριο, θα έχουμε μία ακόμη πανηγυρική επιβεβαίωση του καθηγητή Στέφανου Κάλη που παρομοίασε την Κρήτη με τη συγκεκριμένη (και σχεδόν μόνιμα ηλιόλουστη) Πολιτεία της Αμερικής!

kalokairi noembrios rethymno mpania.jpg

kalokairi rethymno noembrios1.jpg

noembrios dentro kalokairi paraliaki.jpg

noembrios dentro kalokairi paraliaki1.jpg

noembrios kalokairi paraliaki.jpg

paraliaki dentro rethymno noembrios.jpg

paraliaki kalokairi noembrios.jpg

rethymno kalokairi agora noembrios.jpg

goodnet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook