Σοκ προκαλεί η είδηση για τον Βρετανό δάσκαλο που παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριες μέσα στις αίθουσες του σχολείου. Τα θύματά του ήταν 4 κορίτσια, ανάμεσά τους και ένα παιδάκι μόλις 6 χρόνων.

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο δράστης παρενοχλούσε μαθήτριες για περισσότερα από 14 χρόνια, με τους διευθυντές του σχολείου να έχουν δεχτεί προειδοποιήσεις από τους υπόλοιπους δασκάλους για την ύποπτη συμπεριφορά του 51χρονου, αλλά να μένουν άπραγοι.

Ο 51χρονος δάσκαλος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Προσέγγιζε πάντα τις λίγο πιο αδύναμες στις επιδόσεις του μαθήτριες και τις περισσότερες φορές τις απομόνωνε σε αίθουσες του σχολείου, τις παρενοχλούσε και μαγνητοσκοπούσε τα “κατορθώματά” του. Μετά περνούσε τα βιντεάκια σε ένα usb με τα ονόματα των θυμάτων του.

Σύμφωνα με την “Daily Mail” είχε κακοποιήσει παιδιά μέσα στην αίθουσα με τους υπολογιστές, μέσα στην αίθουσα ερευνών, ακόμα και κατά την διάρκεια του μαθήματος, παρουσία άλλων παιδιών.

Ο δικαστής μετά την εξέταση των στοιχείων είπε ότι πρόκειται για την πιο “αποκρουστική περίπτωση” παιδοφιλίας, ενώ εξετάζεται το αν θα αποδοθούν ευθύνες και στους διευθυντές του σχολείου που είχαν δεχτεί τουλάχιστον 30 προειδοποιήσεις για τη δράση του δασκάλου και δεν έκαναν τίποτα.

Η σύλληψή του μάλιστα, έγινε όταν ένα κορίτσι αποκάλυψε στην μητέρα του, ότι ο δάσκαλος της την κακοποιούσε καθημερινά τους τελευταίους δύο μήνες και εκείνη απευθύνθηκε αμέσως στις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook