Σημαντικές αλλαγές πρόκειται να κάνει το Twitter στις σελίδες προφίλ του από την 1η Φεβρουαρίου. Αλλαγές που θα έχουν να κάνουν τόσο με την εμφάνιση όσο και την χρηστικότητα του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, τα νέα προφίλ θα πλησιάζουν αρκετά τα Facebook Pages. Θα έχουν, με άλλα λόγια, τη δυνατότητα για προσθήκη τουλάχιστον ενός tab με iframe. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας θα μπορεί να φιλοξενεί στο Twitter περιεχόμενο από άλλες σελίδες όπως παιχνίδια ή άλλου είδους εφαρμογές. Τα νέα προφίλ έχουν ήδη δοκιμαστεί από έναν πολύ μικρό αριθμό εταιρειών όπως η Coca Cola και η Hewlett-Packard.

Αν και πρόκειται για σημαντική αλλαγή, δεν είναι βέβαιο ότι θα αποφέρει τα αναμενόμενα για την εταιρεία. Οι χρήστες του Twitter εστιάζονται πολύ περισσότερο στο ίδιο το περιεχόμενο, στα tweets δηλαδή, παρά σε οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, συχνά συνδέονται από άλλες εφαρμογές όπως το Hootsuite. Είναι πολύ αμφίβολο λοιπόν αν τους ενδιαφέρει η αυξημένη διαδραστικότητα ώστε να τη χρησιμοποιήσουν.

(real.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook