Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την 45χρονη οικιακή βοηθό από τη Ρόδο, η οποία φέρεται να έχει ομολογήσει τέσσερις δολοφονίες ηλικιωμένων αρχής γενομένης από το 2011 μέχρι και σήμερα (21/11) που συνελήφθη.

Η γυναίκα είχε νοσηλευτεί το μακρινό 2002 στο ψυχιατρείο της Λέρου, ωστόσο, έχει κριθεί ότι μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερη. Ο λόγος που είχε διαταχθεί τότε ο εγκλεισμός της ήταν πως είχε αποπειραθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να δολοφονήσει τον μόλις ενός έτους γιο της με πνιγμό. Εκτός από τη δολοφονία της 75χρονης, η 45χρονη οικιακή βοηθός, φέρεται να έχει ομολογήσει τους εξής τρεις φόνους:

Α) Το 2011 στη Λέρο και ενώ φρόντιζε μια 63χρονη γυναίκα, υποστηρίζει ότι ανέμιξε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων σε νερό και στη συνέχεια με σύριγγα τροφοδοσίας της τα χορήγησε με αποτέλεσμα το θάνατό της.

Β) Τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2022 στη Ρόδο και ενώ φρόντιζε μια 86χρονη γυναίκα η οποία έπασχε από διαβήτη, υποστηρίζει ότι ανέμιξε σε γιαούρτι μεγάλη ποσότητα ζάχαρης και στη συνέχεια με σύριγγα τροφοδοσίας της το χορήγησε με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Γ) Τον Μάιο του 2022 στη Ρόδο και πάλι και ενώ φρόντιζε μια 70χρονη γυναίκα, υποστηρίζει ότι της άσκησε σωματική βία με αποτέλεσμα τον θάνατό της μετά από 5 ημέρες.

Για τη συγκεκριμένη ομολογία έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία Ρόδου, όπου θα αποφασίσει την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της 45χρονης.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook