Σχολικές Μονάδες του Δήμου Φαιστού επόπτευσαν από κοινού ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θεμάτων Παιδείας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων.

Οι δύο αντιδήμαρχοι περιόδευσαν την προηγούμενη εβδομάδα, προκειμένου να ελέγξουν παρεμβάσεις ή την αναγκαιότητα παρεμβάσεων στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβιανής, καθώς και στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου.

Σε συνεργασία με το διευθυντή του σχολείου, αλλά και το προσωπικό, ο κ. Φασομυτάκης και ο κ. Νικολιδάκης πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο του σχολείου της Καλυβιανής προκειμένου να ελέγξουν υγρασίες που εμφάνισε το κτίριο.
Τις νέες αλουμινένιες πόρτες στις εξόδους των ταρατσών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου έλεγξαν οι δύο αντιδήμαρχοι.

Τις κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές στο 2ο Δημοτικό Σχολείο επιπρόσθετα έλεγξαν οι κ. Φασομυτάκης και Νικολιδάκης. Οι αντιδήμαρχοι εντόπισαν τα προβλήματα, ενώ δεσμεύτηκαν πως για όσα ζητήματα μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα θα παρέμβουν προκειμένου να δρομολογηθούν.

Τις επιθεωρήσεις διάφορων σχολικών μονάδων συνεχίζει παράλληλα ο Δήμος Φαιστού, με προοπτική υλοποίησης σχετικών έργων βελτίωσης και αποκατάστασης.

Στο πλαίσιο των επιθεωρήσεων που υλοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων επισκέφθηκε το νηπιαγωγείο Μοιρών, προκειμένου να ελέγξει κατ’ ιδίαν τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook