Ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς είναι σίγουρα ο Αλέξης Γεωργούλης, ο όποιος τον τελευταίο καιρό είναι μόνιμος κάτοικος της Αμερικής. Μέσα από μια ειλικρινή συνέντευξη αποκάλυψε πώς βλέπει τη ζώη στο Λος Άντζελες και τί του λείπει από την Ελλάδα;


 
“Στο Λος Άντζελες ξυπνάμε νωρίς αφού τη βραδινή διασκέδαση την ψάχνουμε με το κιάλι. Η ζωή μου εδώ είναι ως επί το πλείστον πολύωρα κινηματογραφικά casts δουλειά σε κάποιο στούντιο, μπάνια στη θάλασσα και γυμναστήριο. Από εκεί και πέρα το χάος, αφού ακόμη και τους φίλους μου σπάνια τους βλέπω”, δήλωσε χαρακτηριστικά για την ζωή του στο Λος Άντζελες στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".
 
Τι του λείπει από την Ελλάδα;
 
“Τα πάντα, μου λείπουν οι φίλοι μου η παρέα κάποιων καλών συναδέλφων και οι απρογραμμάτιστες έξοδοι που ξεκινούν πάντα με το ίδιο ερώτημα "Πάμε για κάφε". Από την άλλη το Λος Άντζελες είναι η πόλη των μεγάλων ευκαιριών, αν κάνεις focus σε αυτό που πραγματικά θέλεις, έχεις σοβαρές πιθανότητες να πετύχεις” αποκάλυψε.


 
Παράλληλα, ο Αλέξης αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια στην Αμερική και τις δυσκολίες: “Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να σερβίρω καφέδες για να εξασφαλίσω τα προς το ζην στο Χόλιγουντ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αρχή δεν ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Την οικονομίκη κρίση που πέρνα αυτή τη στιγμή η Έλλαδα εγώ προσωπικά την πέρασα πριν από τέσσερα χρόνια που μοίραζα το χρόνο μου μεταξύ Ελλάδας και Λος Άντζελες. Η Αμερική με θεωρούσε ξένο, ενώ στην Ελλάδα δεν μου έδιναν δουλειές με το σκεπτικό ότι ο Γεωργούλης ζει πια στην Αμερική... Θυμάμαι την εποχή εκείνη είχα πει στον εαυτό μου αν δεν πετυχώ θα πάω να γίνω μοναχός στο Άγιο Όρος” εξομολογήθηκε.
 
Τι projects έχει αυτή την εποχή;
 
“Συμμετέχω στην ταινία "Οf Light and Darkness" αμερικάνικης παραγωγής με ένα εξαιρετικό cast... και γράφω το πρώτο μου σενάριο που σχετίζεται με τη ζωή των Ελλήνων στην Αμερική που φιλοδοξώ να γίνει ταινία μέσα στο 2013. Μαζί με τον Τζος Κόουλ και τον ομογενή Κώστα Τρούβα δημιουργήσαμε πριν από λίγο καιρό τη δική μας εταιρεία παραγωγής. Ίσως το συγκεκριμένο σενάριο αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για την πρώτη δουλειά που θα φέρει την υπογραφή μας” δήλωσε.

(Tlife)