Η Ίνα Ταράντου ολοκλήρωσε την εκπομπή της «Εμείς» στο Open και ο σταθμός το γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε καθώς όπως τονίστηκε «Δεν έτυχε της προσδοκώμενης αποδοχής». Με αφορμή την ολοκλήρωση της εκπομπής της Ίνας Ταράντου, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια αναφορά για την περίοδο που εκείνη άνηκε στο δυναμικό του Open.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην ρήτρα τηλεθέασης που όπως είπε, είχε για την εκπομπή της και άφησε να εννοηθεί πως δεν εκτιμήθηκε από τους υπευθύνους του σταθμού το γεγονός πως ήταν η μόνη εκπομπή που «έπιασε» τους στόχους.

«Θέλω να πω κάτι χωρίς να είναι προσωπικό, βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν με απασχολεί ο παρουσιαστής. Μπορεί να είναι άσχημο για έναν παρουσιαστή και εμένα να μου συνέβαινε, μου έχει συμβεί και στο παρελθόν όπως και σε άλλους, όμως ο παρουσιαστής έχει συμβόλαιο και συνεχίζει να πληρώνεται. Είναι πάρα πολύ άσχημο για τα παιδιά, τους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους που δουλεύουν σε μια εκπομπή που μπορεί τελικά να βρεθούν χωρίς δουλειά. Βέβαια, μακάρι να απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές που συνήθως το κάνουν αυτό οι εκπομπές» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν ήμουν εγώ στο Open υπήρχε ρήτρα τηλεθέασης. Ήμασταν και οι μόνοι που τα είχαμε πιάσει (σ.σ. τα νούμερα) εννοείται. Άσχετα αν μετά το εκτίμησαν ή όχι αλλά τέλος πάντων» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook