Το πρόγραμμα της KTM, όσον αφορά στην παρουσίαση των νέων τους μοντέλων, δείχνει να πηγαίνει ρολόι. Απτή απόδειξη, οι δοκιμές του επόμενου Adventure στις Κανάριες Νήσους!

Τις πρώτες του δοκιμές στο δρόμο φαίνεται να πραγματοποιεί η επόμενη γενιά του KTM Adventure αυτή την περίοδο στις Κανάριες Νήσους. Το mega on-off της αυστριακής εταιρίας φωτογραφήθηκε από αναγνώστη της βρετανικής εφημερίδας MCN και οι φωτογραφίες της μοτοσικλέτας έχουν ήδη δημοσιευθεί στον ιστότοπο της MCN, “motorcyclenews.com”. Η επόμενη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου της KTM αναμένεται να φέρει V2 κινητήρα με απόδοση κοντά στους 130 ίππους.

Σύμφωνα με την MCN, τις πληροφορίες φέρεται να επιβεβαιώνει και ο product manager της KTM, Jorg Schuller λέγοντας: “H μοτοσικλέτα στις φωτογραφίες είναι ένα από τα πρωτότυπα που εξελίσσει αυτή τη στιγμή η KTM. Όπως ξέρετε το κέντρο εξέλιξης μας, δουλεύει εντατικά πάνω σε πολλά πρότζεκτ και το νέο Adventure είναι ένα από αυτά. Προγραμματίζεται να παρουσιαστούν δύο νέα Adventure το 2013.”

To πρόγραμμα παρουσίασης των μοντέλων της KTM είναι ήδη γνωστό καθώς είχε διαρρεύσει τον περασμένο Αύγουστο σε συνέδριο εμπόρων της εταιρίας της Β. Αμερικής. Σύμφωνα με αυτό, πέρα από το νέο Adventure, η KTM αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα και το νέο Superduke 1290, νωρίτερα από το mega on-off της.

(mototriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook