Eurokinissi

Τη δική του θέση για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το πρόσωπό του, κατέθεσε ο γενικός διευθυντής της «Κιβωτού του Κόσμου» και εκ των στενότερων συνεργατών του πατέρα Αντωνίου.

Ο 34χρονος Α.Ι. θέλησε μέσα από το λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα να δώσει εξηγήσεις για όσα του καταλόγισαν σχετικά με τη ζωή που ζει, ωστόσο δεν είπε λέξη για τα περιστατικά βίας και κακοποίησης που καταγγέλλουν παιδιά και εθελοντές από διάφορες δομές σε όλη τη χώρα.

Παιδί της «Κιβωτού» και ο ίδιος

Ο Α.Ι. υποστηρίζει στην ανάρτησή του ότι ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι παιδί της «Κιβωτού» και πως δεν ζει μια ζωή πλουσιοπάροχη –όπως υποστήριξαν κάποιοι- και πως οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται είναι από το γάμο του.

«Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι παιδί της Κιβωτού εδώ και 25 χρόνια! Μου έδωσε πολλά εφόδια για την ζωή και έμαθα να πράττω το καλό χωρίς να ζητάω αντάλλαγμα…» αναφέρει και συμπληρώνει:

«Όντως ζω μια ζωή ήρεμη και όμορφη και εννοείται «πλουσιοπάροχη» αλλά σε συναισθήματα και ανθρώπους (άμα ξέρετε τι σημαίνει αυτή η λέξη!) που τις τελευταίες ημέρες μου δίνουν δύναμη και κουράγιο για όλα αυτά που ακούμε και βλέπουμε για την μεγάλη οικογένεια της Κιβωτού… πατέρα Αντώνιε θα είμαστε δίπλα σου…《ειδικά τώρα που έφυγες στο εξωτερικό!!!》…τι άλλο θα ακούσουμε!!!».

«Δεν θα κρίνω εγώ κανέναν σας για οτιδήποτε λέτε για ‘μένα και τον κύκλο μου… γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται…κριτής μόνο ο παντοδύναμος! ΟΨΟΜΕΘΑ..» πρόσθεσε ο 34χρονος.

Η αναδοχή

Το όνομα του 34χρονου γενικού διευθυντή της «Κιβωτού» φέρεται σύμφωνα με καταγγελίες να εμπλέκεται και στην αναδοχή ενός 4χρονου κοριτσιού.

Ο ίδιος, μέσα από την ανάρτησή του το αρνείται, λέγοντας πως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, αν και θα το ήθελε.

«Αναδοχή δεν έχω κάνει ποτέ… αν και θα το ήθελα κάποια στιγμή τώρα που το είπατε» σημείωσε, ενώ απάντησε και σε κάποιον που υποστήριξε ότι τον γνωρίζει από μικρό. «Είμαστε 7 αδέρφια κι όχι 6… για τον «κύριο» που είπε ότι μας γνωρίζει από παλιά!».

«Επίσης δεν ήξερα ότι θα πρέπει να μην είσαι από το Ιράκ για να κάνεις έναν όμορφο γάμο… 34 χρόνια στην Ελλάδα, όπου εργάζομαι από τα 17 μου με μισθό από την εργασία μου αλλά και επιπλέον από το ποδόσφαιρο, κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω δεύτερο παντελόνι να φορέσω, που θέλω και «λουσα»!!!» συμπλήρωσε ο 34χρονος δίνοντας εξηγήσεις για τις φωτογραφίες που έχει στο προφίλ του.

«Πισίνα – Σε ξενοδοχείο μέσα στην Αθήνα… Ταξίδια – Από ομάδες πληρωμένα… Πούρα – δώρο του πατέρα της κουμπάρας… Τραγουδιστής – αγαπημένος φίλος και καλεσμένος στον γάμο (έτυχε να είναι γνωστός, είχα και άγνωστους αλλά δεν ήξερα ότι θα με βγάζατε στα κανάλια, θα είχα γίνει ρεζίλι). Ρολόι – οκ το αγόρασα 70€…(ΑΜΑΡΤΗΣΑ!)» ανέφερε.

Καταλήγοντας ο 34χρονος γενικός διευθυντής της «Κιβωτού του Κόσμου» υποστήριξε πως όσα ακούγονται για το πρόσωπό του είναι συκοφαντίες και ψεύτικες κατηγορίες, ενώ σημείωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και τις Αρχές που θα κάνουν το καθήκον τους.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook