Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το τραγούδι, την στήριξη του στους καλλιτέχνες, αλλά και για την ημέρα που μπήκε στη φυλακή και τον βοήθησε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Σταμάτησα να τραγουδάω γιατί θεωρώ υπερβολή να περνάνε τα χρόνια και να βάφεις τα μαλλιά σου μαύρα για να φαίνεσαι νεότερος» ανέφερε ο Γιάννης Βογιατζής.

Ο Γιάννης Βογιατζής αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει μπει φυλακή.

«Δυο φορές έχω μπει φυλακή, γιατί δεν είχα να πληρώσω και με συνέλαβαν μια μέρα πριν από την πρεμιέρα μου. Μόλις με είδαν οι υπάλληλοι στην φυλακή, μου είπαν “κύριε Βογιατζή εσείς τι κάνετε εδώ;”», είπε ο τραγουδιστής.

«Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν αντράκι και τότε πήρε τηλέφωνο και είπε βγάλτε τον Βογιατζή από την φυλακή. Όταν βγήκα από την φυλακή και γύρισα σπίτι μου έκλαψα», αποκάλυψε για την εμπειρία που βίωσε.

«Έχω υπάρξει υποστηρικτικός με τα νέα παιδιά, ο Γερολυμάτος ήταν ένα παιδί που είδα και είπα ωραίος τραγουδιστής και διατηρείται μέχρι σήμερα. Ο Τόλης Βοσκόπουλος τότε γέμιζε στάδια. Θα στενοχωρηθώ αν πεθάνω και βγάζουν τα τραγούδια μου με την φωνή άλλου. Δεν δέχομαι να τραγουδάνε τα τραγούδια του πεθαμένου» είπε επίσης ο Γιάννης Βογιατζής.

enikos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook