Μια αιματοβαμμένη βαριοπούλα με το σήμα της παραστρατιωτικής οργάνωσης της Ρωσίας, Wagner Group έστειλαν οι μισθοφόροι στρατιώτες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, λίγο μετά την έγκριση του ψηφίσματος που καθιστά τη Ρωσία ως ένα κράτος που προάγει την τρομοκρατία.

Σύμφωνα με την Telegraph, η βαριοπούλα αποτελεί σήμα κατατεθέν των μισθοφόρων της παραστρατιωτικής οργάνωσης της Ρωσίας, καθώς τη χρησιμοποιούν για τις δολοφονίες των στόχων τους όταν βρίσκονται σε αποστολή στο εξωτερικό.

Η συγκεκριμένη βαριοπούλα εστάλη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσα σε θήκη βιολιού από τον «σεφ του Πούτιν» και αρχηγό της Wagner Group, Γεβγκένι Πριγκόζιν, και φέρει τη «σφραγίδα» της οργάνωσης ενώ έχει ίχνη αίματος στη λαβή της.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Telegram, ένας δικηγόρος που εργάζεται για τη Wagner Group μεταφέρει μια θήκη βιολιού στο δωμάτιο και την τοποθετεί σε ένα τραπέζι, σηκώνει το καπάκι και επιδεικνύει την… καλογυαλισμένη και αιματοβαμμένη βαριοπούλα.

Σε ξεχωριστή δήλωση, ο Πριγκόζιν είπε ότι είναι… λυπημένος που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχεδιάζει να χαρακτηρίσει τη Wagner ως τρομοκρατική ομάδα και τόνισε ότι θέλησαν να στείλουν τη βαριοπούλα ως «πληροφορία» προτού ολοκληρωθεί η ψηφοφορία.

Με πληροφορίες από Telegraph/ newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook