ΜΟΝΚ και SIMPLE CITY! Μία εταιρεία, δύο super καταστήματα!

Το SIMPLE CITY έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των ημερών και προσφέρει γενική έκπτωση -20% σε όλα του τα είδη και στους τρεις ορόφους! Τα αμέτρητα χριστουγεννιάτικα είδη που φέτος είναι περισσότερα από ποτέ, τα είδη κουζίνας και τα είδη μπάνιου, τα λευκά είδη, τα έπιπλα και τα μικροέπιπλα!  Αλλά υπάρχουν και εκπτώσεις σε επιλεγμένα είδη  που φτάνουν μέχρι 40%, από επώνυμα λευκά είδη όπως NEF NEF, μέχρι ολόκληρες συλλογές επίπλων! 

Για δύο ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο, το κατάστημα SIMPLE CITY σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει με τις καλύτερες τιμές και τα πιο εντυπωσιακά προϊόντα που θα αλλάξουν το χώρο σας, την Παρασκευή 9.00-21.00 και το Σάββατο 9.00-17.00!

Ακόμα όμως και να μην προλάβετε να επισκεφθείτε το κατάστημα από κοντά, στο eshop www.simple-city.gr οι εκπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής!  Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά!

Πάνω από 12.000 κωδικοί, όλοι με έκπτωση 20% και πάνω από 200 με έκπτωση 40%!

Δείτε το φυλλάδιο με τις Black Friday προσφορές του SIMPLE CITY

Τα καλά νέα όμως έχουν και συνέχεια…. Οι εκπτώσεις δίνουν τη σκυτάλη και στο κατάστημα MΟΝΚ!

Στο Monk στο κέντρο της πόλης που ήδη έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους στον ενάμιση χρόνο λειτουργίας του, στην Μπονιαλή 26 σας περιμένει επίσης την Παρασκευή και Σάββατο με γενική έκπτωση 20% σε όλες μας τις κατηγορίες!

Περισσότερο γιορτινοί φέτος, με ακόμα πιο πολλές χριστουγεννιάτικες επιλογές σε δέντρα, στολίδια και διακοσμητικά.

Επίσης, εκμεταλλευτείτε το 20% για να επιλέξετε ξεχωριστά είδη κουζίνας και μπάνιου αλλά και τεράστια γκάμα σε λευκά είδη NEF NEF από βρεφικές συλλογές μέχρι KING SIZE σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα! 

Και στο Monk για δύο ημέρες, το ωράριο θα είναι  την Παρασκευή όλη μέρα ανοιχτά 9.00-21.00 και το Σάββατο 9.00-17.00!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook