Τελευταία ενημέρωση 14:40

Ως κεραυνός εν αιθρία έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του γνωστού και αγαπητού στην κοινωνία στελέχους της ΔΕΥΑ Χανίων Μιχάλη Ζουμαδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Πέμπτης ο βιολόγος και επι πολλά έτη υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΔΕΥΑΧ, ενώ ήταν στην εργασία του, ανέφερε ότι αισθανόταν ενοχλήσεις και πόνο στο στήθος.

Με την συνοδεία συναδέλφου του μετέβη στο Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εισήχθη στην καρδιολογική κλινική και σήμερα το πρωί επρόκειτο να γίνει στεφανιογραφία.

Μάλιστα το απόγευμα είχε επικοινωνία με την πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ Χρυσούλα Χατζηδάκη αλλά λίγες ώρες μετά υπέστη ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο ξαφνικός χαμός του Μιχάλη Ζουμαδάκη έχει βυθίσει στο πένθος τους συναδέλφους του, που δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό συμβάν, αλλά και την γενικότερη κοινωνία καθώς ο εκλιπών πατέρας δύο παιδιών, ήταν πολύ αγαπητός.

Το Flashnews.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του .

Ψήφισμα του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΧ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. συνήλθε εκτάκτως σήμερα 25/11/2022, στο θλιβερό άγγελμα του πρόωρου θανάτου του Πρ/νου τμήματος Διοίκησης Προσωπικού Μιχάλη Ζουμαδάκη και αποφάσισε ομόφωνα :

  • Nα εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.
  • Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην κηδεία του.
  • Να κατατεθεί στέφανο στην μνήμη του εκλιπόντος

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο 26/11 στις 12 στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, όπου θα γίνει και η ταφή. Η σορός του αείμνηστου Μιχάλη Ζουμαδάκη θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11:00 το πρωί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook