Στο πλευρό του πατέρα Αντώνιου βρίσκονται τα αδέρφια του, μετά το τσουνάμι καταγγελιών για όσα συνέβαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου. Όπως είπε τα κυκλώματα δεν μπορούν να χωνέψουν όσα έχει καταφέρει ένας ιερέας που ήταν φτωχόπαιδο.

«Έδωσε 25 χρόνια από τη ζωή του και τώρα βγαίνουνε και σε 4-5 μέρες μέσα, τα μηδενίζουνε όλα… Είναι σωστά αυτά τα πράγματα» λέει στο «Καλημέρα Ελλάδα».

«Δεν γίνεται να σταυρώνουμε έναν άνθρωπο έτσι χωρίς στοιχεία. Όλοι, όλοι, όλοι κρίνουνε, κατακρίνουνε, κάνουν χίλια δυο πράγματα. Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε εφόσον βγαίνουν όλοι αυτοί και λένε; Εμείς θα πούμε το αυτονόητο. Την αλήθεια δηλαδή…Ποια είναι η αλήθεια; Ότι εμπιστευόμαστε τον αδερφό μας, ξέρουμε ποιος είναι τον αγαπάμε, τον στηρίζουμε. Και πιστεύουμε ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και είναι κρυμμένα αλλά πράγματα από πίσω, τα οποία γνωρίζει όλος ο κόσμος. Όλος ο κόσμος ξέρει που πάει το μυαλό το δικό μου. Εκεί που πάει όλου του κόσμου, πάει και το δικό μου το μυαλό. Όλος ο κόσμος ξέρει, δεν θα πούμε εμείς τώρα αυτός, αυτός, αυτός».

Και συνεχίζει: «Τον καταδικάσατε, τον κρίνατε, τον κλείσατε φυλακή, χίλια δυο κάνατε. Εμείς θα πούμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι. Τον αδερφό μας πως τον ξέρουμε και πως τον κρίνουμε και ξέρουμε ποιος είναι. Χωρίς να ξέρετε κάποιον άνθρωπο ή μάλλον έχετε γνωρίσει το έργο του, τα μηδενίζετε όλα. Όλα τα πάντα.

Δεν χωνεύεται με τίποτα αυτό το πράγμα έτσι; Πως ένας απλός ιερέας, ένα φτωχόπαιδο, έκανε όλα αυτά τα πράγματα που έκανε. Είναι δυνατόν να τα χωνέψει η Πολιτεία και όλα τα άλλα κυκλώματα αυτά τα πράγματα;».

«Τον σταυρώνουν»

«Αυτοί τι θέλανε δηλαδή; Έδωσε 25 χρόνια από τη ζωή του και τώρα βγαίνουνε και σε 4-5 μέρες μέσα, τα μηδενίζουνε όλα…Είναι σωστά αυτά τα πράγματα;» είπε και συνέχισε: «Εγώ μπορώ να πω ποιος είναι ο αδερφός μου κι αυτό που γνωρίζει κι ο υπόλοιπος ο κόσμος. Τον εμπιστευόμαστε, τον αγαπάμε και ξέρουμε τι καλός άνθρωπος είναι. Αυτό είναι. Αυτός ο άνθρωπος έχει δώσει τη ζωή του για αυτό το έργο, για τα παιδιά και τώρα…»

Ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου καταλήγει: «Όπως είπε κι ο άλλος μου ο αδερφός τον σταυρώνουνε… Το αν βρίσκονται άλλοι από πίσω, ο νοών νοείτω, δεν είναι χαζός ο κόσμος, δεν είναι χαζός. Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί; Δεν είναι σωστό ρε παιδιά».

Δείτε τι ανέφερε και στο «Πρωινό»

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook