Eνημερωτική εκδήλωση για τη σημασία του μητρικού θηλασμού διοργανώνει η Euromedica Μητέρα Κρήτης Γενική Κλινική την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα από 19.00 έως 21.00 στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel, αίθουσα ΜΙΝΩΣ ΙΙ.

Ειδικοί επιστήμονες υγείας θα παρουσιάσουν όλες τις πτυχές του θηλασμού και θα αναλύσουν τα ευεργετικά του αποτελέσματα τόσο για τη γυναίκα όσο και για το παιδί. Ο μητρικός θηλασμός είναι το καλύτερο ξεκίνημα για τη ζωή.

Στην εκδήλωση, που απευθύνεται σε γιατρούς, καθώς και σε νυν και μέλλουσες μητέρες, η έμπειρη Ομάδα Μητρικού Θηλασμού της κλινικής Euromedica Μητέρα Κρήτης, θα μιλήσει για τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη του θηλασμού, θα δώσει απαντήσεις για τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, αλλά και χρήσιμες συμβουλές και tips για τη γενικότερη περιποίηση του νεογνού.

Η θεματολογία της εκδήλωσης καλύπτει την διατροφική αξία του μητρικού γάλακτος, τρόπους για επιτυχημένο θηλασμό σε κανονικές και ειδικές συνθήκες, συμβουλές για την σωστή διατροφή του βρέφους κατά τον πρώτο χρόνο ζωής του, αλλά και την ιατρική βοήθεια που πρέπει να αναζητηθεί σε περιπτώσεις σημαντικών προβλημάτων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαιών Μαιευτών Κρήτης. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο αντιπρόεδρος του Ι.Σ.Η. κ. Γεώργιος Πρινιανάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων κα Ειρήνη Παπαδάκη και η Προέδρος του ΔΣ Συλλόγου Μαιών Μαιευτών Κρήτης, κα Βάγια Πήχα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κλινική Euromedica Μητέρα Κρήτης ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 2810 3967000.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook