Το μαύρο skoda που οδηγούσε ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής αφού έχει χτυπήσει κα εγκαταλείψει την νεαρή κοπέλα διαφεύγει από την οδό Ιασωνίδου, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Παρά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας ο ίδιος παραδόθηκε στις Αρχές υποστηρίζοντας πώς δεν έτρεχε, ενώ υποστήριξε ότι αν δεν «είχε επιχειρήσει να περάσει την Εγνατία σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση τίποτα δεν είχε συμβεί».

Σε βάρος του 26χρονου σχηματίσθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση, που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη. Ο 26χρονος κρατείται στην υποδιεύθυνση Αλλοδαπών καθώς στερούνταν εγγράφων παραμονής στην χώρα. Δεν αποκλείεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από τον ανακριτή εφόσον το κρίνει αναγκαίο. 

Η 19χρονη συνεπιβάτιδα του οχήματος που συνελήφθη αντιμετωπίζει το κακούργημα της συνέργειας σε επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη και της συνέργειας σε εγκατάλειψη τροχαίου (πλημμέλημα). Πήρε προθεσμία από τον ανακριτή και κρατείται μέχρι να απολογηθεί την Δευτέρα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

thestival.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook