Ως μεγάλη τιμή για το νησί χαρακτήρισε το κρητικό ντέρμπι της Super League που θα γίνει το Σάββατο στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» λίγα 24ωρα πριν το παιχνίδι ανάμεσα στους δύο συμπολίτες έστειλε το δικό του μήνυμα για την σημασία του συγκεκριμένου αγώνα , χωρίς να αναφέρεται στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης αλλά στην σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου του Εργοτέλη εν όψει του ντέρμπι με τον ΟΦΗ :

«Είναι μεγάλη τιμή για την Κρήτη και τον αθλητισμό της, να είμαστε σε θέση να διοργανώνουμε σπουδαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις όπως αυτή του Σαββάτου. Ο Εργοτέλης και ο ΟΦΗ εκφράζουν την ανώτερη βαθμίδα εκπροσώπησης του νησιού σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και συνάμα αποδεικνύουν καθημερινά ότι μοχθούν για την πρόοδο του αθλήματος. Είμαι βέβαιος ότι για ακόμα μια φορά θα αποδείξουμε ότι η αντιπαλότητα περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και έχει διάρκεια τα 90 λεπτά του παιχνιδιού.
Καλώ όλους τους φιλάθλους της Κρήτης να συμμετάσχουν στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή του Σαββάτου και να διδάξουμε όλοι στο Παγκρήτιο Στάδιο ήθος και ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Ο καθένας να φωνάξει και να τραγουδήσει για την ομάδα του, όπως αρμόζει σε κάθε γνήσιο και αγνό φίλαθλο.
Το ποδόσφαιρο ενώνει και το ίδιο θα συμβεί και το Σάββατο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook