Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (25/11), όπως αναφέρει η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», το 13χρονο κορίτσι απήχθη στην περιοχή του Μεταξουργείου από ενήλικο άτομο, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερα στοιχεία για τον άνθρωπο που άρπαξε το κορίτσι.

Η ανακοίνωση

Στις 25/11/2022, απήχθη από ενήλικο άτομο, στην περιοχή του Μεταξουργείου, η ανήλικη Ταμπαράκ, Α. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 26/11/22 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ταμπαράκ Α. είναι μετρίου αναστήματος, 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, η ανήλικη φορούσε τζιν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, μαύρο φούτερ, κόκκινα παπούτσια. Έχει σκουλαρίκι στην μύτη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Δείτε στην ιστοσελίδα του Χαμόγελου του παιδιού φωτο και στοιχεία της 13χρονης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook