Ο προπονητής της Κ19 των Χανίων στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας δήλωσε τα εξής:

«Ηταν για μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε όπως αποδείχτηκε, μια πολύ καλή ομάδα, για την οποία δεν είχαμε εικόνα για να προετοιμαστούμε σε σχέση με τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά της. Η επιλογή μας να πιέσουμε ψηλά αποδείχτηκε σωστή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην εξέλιξη του παιχνιδιού, δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος μπόρεσε σε πολλές περιπτώσεις, να ξεπεράσει την πίεση, να βγει με αξιώσεις στην επίθεση και να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Σε αυτό το ματς, βγήκε έντονα στο β΄ ημίχρονο, στους μικρότερους ειδικότερα ποδοσφαιριστές μας μια έλλειψη φρεσκάδας, ωστόσο δεν παρατήσαμε ποτέ την προσπάθεια και αυτό είναι ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό, που χτίζεται κάθε μέρα αλλά και σε παιχνίδια όπως αυτό! Για τρίτο σερί ματς γυρίζουμε αποτέλεσμα και το λιγότερο που μπορώ να εκφράσω, είναι ο θαυμασμός μου για τους παίκτες μας».

Πού κρίθηκε το παιχνίδι: «Θεωρώ πως το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, αλλά εμείς είχαμε πιο κλασσικές περιπτώσεις να σκοράρουμε, ενώ ο αντίπαλος σε σχέση με την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου δίκαια προηγήθηκε, καθώς ήταν καλύτερος μέχρι και το σημείο του γκολ. Σε ένα ‘’τρελό’’ ποδοσφαιρικά μαζί με τις καθυστερήσεις τελευταίο 10λεπτο, πετύχαμε μια απίθανη πραγματικά ανατροπή, δείγμα για μένα του ψυχισμού της ομάδας μας. Σίγουρα κάναμε κινήσεις για να διεκδικήσουμε, ότι καλύτερο μπορούμε μετά το 85΄, αλλά αυτό που τελικά πετύχαμε είναι πραγματικά απίστευτο! Το ποδόσφαιρο μας έχει διδάξει πολλές φορές παρόμοιες ιστορίες και επικές ανατροπές, που χαρακτηρίζουν το άθλημα σαν κορυφαίο και απρόβλεπτο! Βγάζω το καπέλο μου στους ποδοσφαιριστές μου, καθώς μπορεί να μην έχουμε πολλές λύσεις , αλλά μας περισσεύει το ταλέντο, η θέληση και η ποδοσφαιρική προσωπικότητα! Είναι ευλογία για κάθε προπονητή, να συνεργάζεται με ποδοσφαιριστές με αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά είναι επίσης σπουδαίο να εκπροσωπείς σαν παίκτης ή προπονητής την ομάδα του νομού σου!».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας, με ενδιάμεση υποχρέωση για το Κύπελλο της ΕΠΣΧ με τον Τιτάνα και στη συνέχεια το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της SL2. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση, καθώς έχουμε ένα ρόστερ μόλις 17 ποδοσφαιριστών και σίγουρα θα πρέπει να υπερβάλουμε όλοι μέχρι τον Ιανουάριο, που θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε αριθμητικά. Πιστεύω πως θα μπορέσουμε να εντάξουμε μερικούς ακόμα νεαρούς Χανιώτες στην ομάδα μας, είναι απαραίτητο και θεωρώ πως πραγματικά αξίζει, γιατί μιλάμε για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με σημαντικές εμπειρίες για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook