Έχει περάσει σχεδόν ενάμιση μήνας από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με μία σπάνια μορφή καρκίνου, με τη σύζυγό του να ανεβάζει μία φωτογραφία του με την κόρη τους σε βρεφική ηλικία.

Παράλληλα, η Δώρα Τσαμπαζή περιέγραψε τις σκέψεις της για το γεγονός ότι θα είναι οι πρώτες γιορτές που δεν θα είναι δίπλα τους, σημειώνοντας ότι «το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι είναι το δικό σου».

«Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, η κόρη μας, μόλις πέντε μηνών μπουσούλησε για πρώτη φορά κι εσύ καμάρωνες για το παιδί θαύμα (ως γνήσιος μπαμπάς κουκουβάγια!) για το δυνατό και πανέξυπνο πλάσμα μας. Σαν σήμερα στολίζαμε κάθε χρονιά το δέντρο μας, ακριβώς ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, εσύ περνούσες μόνο τα φωτάκια και μετά με άφηνες στον ψυχαναγκασμό μου να βάλω τα στολίδια εκεί που θέλω εγώ. Και φέτος θα στολίσουμε κάποια στιγμή, και τα φωτάκια θα περάσουμε μόνοι μας, όμως το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου», έγραψε η δημοσιογράφος.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook