Σύμφωνα με την Realnews, ο 19χρονος δέχτηκε ένα μήνυμα, με το οποίο άγνωστος τον απειλεί, λέγοντας πως αν δεν πάρει πίσω τα όσα ισχυρίστηκε για τον πατέρα Αντώνιο, θα βάλει «άτομα να σου κάνουν κακό. Θα σε σκοτώσω».

Ο 19χρονος φέρεται να έχει κακοποιηθεί από τον πατέρα Αντώνιο, κάτι που επιβεβαίωσε μία άλλη 18χρονη πρώην τρόφιμος, η οποία ισχυρίστηκε ότι είχε δει «υψηλόβαθμο στέλεχος» να «βάζει το χέρι του μέσα από το μαγιό του».

Το απειλητικό μήνυμα στον 19χρονο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 19χρονος δέχτηκε το εξής μήνυμα:

«Γεια. Είσαι καλά; Το λοιπόν ή θα τα πάρεις Ολαααααα πίσω η αλλιώς θα βάλω άτομα να σου κάνουμε κακό και έχω Πάρα πολλά άτομα να ξέρεις. Γνωρίζω το που μένεις από κάποιον άλλον αλλά έτσι και δεν μαζέψεις όλες τις μα@@@@ που έχεις κάνει και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι… σου να ξέρεις δεν θα ζεις. Αυτό σου λέω μόνο. Θα σε σκοτώσω.»

Μητέρα 19χρονου: «Πέρασε τα πάνδεινα εκεί μέσα»

Για τον 19χρονο μίλησε και η μητέρα του, η οποία ανέφερε ότι ο νεαρός «πέρασε τα πάνδεινα εκεί μέσα», τονίζοντας ότι συμπεριφέρονταν στο παιδί της σαν να ήταν «δούλος».

«Το σπίτι πάνω στην Κιβωτό είναι οροφοδιαμέρισμα. Εγώ ξύπναγα το παιδί μου για να του πάει πρωϊνό, του πατέρα, στις 07:00 το πρωί. Η γυναίκα του δεν ήταν υποψιασμένη; Τι ήταν το δουλάκι του ο γιος μου; Tου έλεγα: Γιατί του πας πρωινό παιδί μου;» κατήγγειλε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Το φερόμενο θύμα, φέρεται να ταξίδευε αρκετά συχνά με τον πατέρα Αντώνιο σε εκδρομές στη θάλασσα.

«Ζητούσε από τον… (19χρονο) άσχημα πράγματα. Να του βάλει και να του βγάλει τα παπούτσια, να του βάλει να φάει, να σηκώνει βαλίτσες. Μόνο σε αυτόν, σε κανένα άλλο παιδί. Τον 19χρονο τον έπαιρνε παντού μαζί του. Καλαμάτα, Χίο, ‘Ηπειρο, σε όποιο ταξίδι πήγαινε ήταν κι ο 19χρονος», κατήγγειλε πρόσφατα 18χρονη για τον νεαρό, ο οποίος σύμφωνα με την μητέρα του, αν και είχε πει στους οικείους του τι συνέβη, δεν τους άφησε να προχωρήσουν σε καταγγελία, ζητώντας τους να μείνει μεταξύ τους.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook