Λίγα λεπτά πριν τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής, στον Κολωνό, η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση να μεταβεί στην περιοχή, καθώς είχε ξεσπάσει φωτιά σε διαμέρισμα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, ενώ στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Οι δυνάμεις μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα και απομάκρυναν δύο παιδιά.

Χωρίς τις αισθήσεις του 4χρονο παιδί από φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Το ένα εξ αυτών, ένα 4χρονο αγόρι, νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Αττικό Νοσοκομείο. Το άλλο παιδί, ένα 9χρονο παιδί διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ στο «Αγία Σοφία». Υπήρχε και ένα τρίτο παιδί, ένα 12χρονο, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όχι από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά από κάποιο άλλο άτομο.

Γείτονες έκαναν μαλάξεις στο 4χρονο παιδί

Το 4χρονο παιδί το παρέλαβαν οι διασώστες χωρίς τις αισθήσεις του, ωστόσο, ήταν εν ζωή. Οι γείτονες τού έκαναν μαλάξεις μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Αττικού.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έλεγχος, ενώ ενδεχομένως η φωτιά να προήλθε από μαγειρικό σκεύος. Μάλιστα, όταν έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική, ο πατέρας των παιδιών βρέθηκε σε κατάσταση μέθης.

Για τον παραπάνω λόγο, ο πατέρας κλήθηκε στο αρμόδιο τμήμα του Κολωνού προκειμένου να δώσει κατάθεση.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook