Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου αντί την Κυριακή στις 12 Φεβρουαρίου που είχε αρχικά προγραμματιστεί από την Super League θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Europa League το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έθεσε αίτημα τόσο προς την Super League όσο και προς την ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να πάει το παιχνίδι μια ημέρα νωρίτερα και το αίτημα των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης έγινε άμεσα αποδεκτό από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της κρητικής ΠΑΕ.

Αυτό που απομένει να διευκρινιστεί είναι η ώρα διεξαγωγής του αγώνα και το αν αυτή θα αλλάξει από τις 5.15 μ.μ που είχε αρχικά οριστεί στις 3.30 μ.μ.

Διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη

Την Τετάρτη στις 4 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί τακτικό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ στο οποίο θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την κρητική ΠΑΕ με το βάρος της συζήτησης να πέφτει στην επίλυση των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη θα μπει σε φουλ ρυθμούς από την Τετάρτη όπου υπάρχει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Οι Μάντζιος και Μποντόρ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ακολούθησαν την Τρίτη θεραπεία με τον Ούγγρο μέσο να έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αλλά να εκφράζεται η αισιοδοξία από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ότι θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook