Η κ. Ρένα Δούρου σήμερα το πρωί μαζί με τους βουλευτές του Νομού Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκο Ηγουμενίδη και αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής με επικεφαλής το Συντονιστή Δημήτρη Κλαράκη, επισκέφτηκαν στην Περιφέρεια Κρήτης τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Στη συνάντηση παρευρισκόταν και ο κ. Παπαδεράκης Αντώνης, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας.

Η κ Δούρου, οι Βουλευτές και η αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη, για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό της Περιφέρειας Κρήτης και τα επιμέρους Στρατηγικά και Επιχειρησιακά Σχέδια ανά θεματικούς τομείς. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα έργα του ΒΟΑΚ, που απασχολούν το νησί, τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, με τη δυσλειτουργία και τη γραφειοκρατία που τα χαρακτηρίζει, τη Στρατηγική της Περιφέρειας Κρήτης για τη στήριξη της έρευνας και της καινοτομίας και άλλα θέματα που απασχολούν όχι μόνο το νησί μας αλλά ολόκληρη την τοπική αυτοδιοίκηση Α και Β Βαθμού.

Οι συναντήσεις αυτές , θα συνεχιστούν ώστε να ενημερώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ για τα προβλήματα της Περιφέρειας Κρήτης, και να υπάρχει η αντίστοιχη στήριξη – προώθηση θεμάτων της στο Κοινοβούλιο και αλλού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook