Τελικά σε αυτόν τον Δήμο και με αυτόν τον Δήμαρχο δεν γίνεται απολύτως τίποτα.

Όλα τα μεγάλα έργα που τρέχουν και που πρόκειται να τρέξουν είναι σχεδιασμός της προηγούμενης δημοτικής αρχής, ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε Δημοτική Αγορά, ανάπλαση δημοτικού κήπου, ανάπλαση του κέντρου που ξεκίνησε… και θα έχουμε μία πόλη εργοτάξιο μέσα στην εορταστική περίοδο και όπως φαίνεται για καιρό.

Βέβαια στην σημερινή του επιστολή, ο πρώην Δήμαρχος Χανίων, εκτός του ότι λέει για μία ακόμα φορά αυτό που λέμε παραπάνω, ότι τα έργα που τρέχουν σχεδιάστηκαν κατά την δική του δημοτική περίοδο, λέει όμως και κάτι άλλο:

Ότι μέχρι τώρα ο Δήμαρχος Χανίων έχει αποτύχει να υλοποιήσει μία σειρά από σημαντικά έργα.

Δηλαδή όχι μόνο ό,τι γίνεται στην πόλη δεν είναι έργο του Π. Σημανδηράκη, αλλά έχει αποτύχει να προχωρήσει και ακόμα αρκετά που είχαν ξεκινήσει:

Το θέμα με το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου, την δωρεά του ακινήτου στο Ακρωτήρι, τα 8 νέα σχολικά κτήρια με ΣΔΙΤ, την βιβλιοθήκη στην οδό Τζανακάκη και το κερασάκι στην τούρτα, όπως αναφέρει στην επιστολή του, «ήταν η ανακοίνωση από το Παρατηρητήριο Περιφερειακών Πολιτικών των στοιχείων για τον αριθμό των ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών που προσφέρουν οι Δήμοι της χώρας. Ο Δήμος Χανίων είναι μη ανιχνεύσιμος ψηφιακά στους πρώτους 25 της Ελλάδας, εκεί που η δημοτική αρχή διαφημίζει ακριβώς το αντίθετο. Για να είμαι δίκαιος εδώ, θα σημειώσω ότι η δημοτική αρχή «αδικείται», καθώς η πανεπιστημιακή αυτή έρευνα δεν προσμετρά τη δραστηριότητά της στα… social media, όπου σαφώς υπερέχει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook