Ο 23 ετών Γιώργος πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1, με ποσοστό αναπηρίας 50% και είναι αναγκαίο σε καθημερινή βάση να λαμβάνει καθορισμένες δόσεις ινσουλίνης.

Η κατάσταση της σωματικής και ψυχικής του υγείας λόγου και διπολικής διαταραχής είναι εξαιρετικά επιβαρυμένη, καθώς πρόσφατα έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, ο μόνος άνθρωπος που είχε στο πλευρό του, με αποτέλεσμα να μείνει ορφανός και να αγωνίζεται πλέον μόνος του να επιβιώσει και να αυτοεξυπηρετηθεί.

Μετά τον θάνατο της μητέρας του, έχουν περάσει σε αυτόν πολλά χρέη που αδυνατούσε να αποπληρώσει η μητέρα του, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό πριν φύγει από τη ζωή.

Άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας που μένει το παιδί το στηρίζουν με όποιον τρόπο μπορούν. Χρειάζεται επειγόντως τρόφιμα, κρεατικά τυροκομικά, είδη καθαριότητος. Όπως μπορείτε να βοηθήσετε, είναι μεγάλη ανάγκη.

Τις τελευταίες ώρες μέρες ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια μέσω social media για τον νεαρό Γιώργο και σε ανάρτησή τους, οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του αναφέρουν:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον οργανισμό Πράξη αγάπης από Θεσσαλονίκη και όλο τον κόσμο που βοήθησε τον Γιώργο να ξεχρεώσει τα ενοίκια που ήταν από εξώδικο που άφησε η μητέρα του απλήρωτα και το φυσικό του αέριο. Την ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Τώρα πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε ο Γιώργος να μπορέσει να σταθεί όρθιος, με αξιοπρέπεια. Υπάρχουν όλα τα χαρτιά και τα έγγραφα του παιδιού και των γιατρών, οποίος τα θέλει μπορούμε να τα στείλουμε. Σας ευχαριστούμε».

Αριθμός λογαριασμού:

6587-110162-572

IBAN: GR69 0171 5870 0065 8711 0162 572

Γεώργιος Παπαγεωργόπουλος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6988000985. Η διεύθυνση του παιδιού για τρόφιμα ή ότι θέλετε είναι οδός Κυβέλης 25 Τρίκαλα Θεσσαλίας, ταχυδρομικός κώδικας 42131.

trikalanews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook