Η 21χρονη είχε επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από την Κρήτη το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας και είχε μαζί της μεγάλο χρηματικό ποσό. Συγκεκριμένα, μέσα στην τσάντα της υπήρχε ένα πορτοφόλι με περίπου 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την παράσυρση το συγκεκριμένο πορτοφόλι δεν βρέθηκε ποτέ και οι γονείς της έχουν αναφέρει το γεγονός στις αρμόδιες αρχές. «Έχει καταγράφει το συγκεκριμένο περιστατικό στην δικογραφία και έχει διαβιβαστεί στην ανακρίτρια. Η υπόθεση αυτή θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθούν διώξεις και να αρχίσει προκαταρκτική έρευνα» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσόπουλος.

«Βγήκε να θερίσει»

Ο δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας για τον 26χρονο κατηγορούμενο τον χαρακτήρισε αμετανόητο και προκλητικό και δήλωσε πως «ο άνθρωπος αυτός δεν βγήκε να οδηγήσει, βγήκε να θερίσει».

«Έχουμε μια εν ψυχρώ παραβίαση με αποτέλεσμα τον θάνατο χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα σκότωνε ή όχι. Ο άνθρωπος όπως οδηγούσε και όπως προκύπτει και από τις μαρτυρίες και από τις κάμερες δεν βγήκε να οδηγήσει βγήκε να θερίσει. Και ενώ κάποιοι έδωσαν ζωή αυτός προτίμησε να δώσει θάνατο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος. Από την πλευρά της 21χρονης δεν βλέπουν μεταμέλεια από τον οδηγό του ΙΧ.

«Δεν υπάρχει καμία ειλικρινής μεταμέλεια, μεταμέλεια θα υπήρχε αν παρέμενε στο σημείο, στον τόπο του ατυχήματος και έκανε κάτι. Απλώς κοίταξε να εξαφανιστεί. Και όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να εξαφανιστεί, δήθεν μετανιωμένος εμφανίστηκε. Άνθρωπος ο οποίος μετανιώνει, μετανιώνει πραγματικά, και δεν προβαίνει σε προκλητικές δηλώσεις» σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Αυτά τα οποία έχει πει ο δράστης είναι προκλητικά, αντιβαίνουν την κοινή λογική, με τη λογική του δράστη οποιοδήποτε είναι εκτός διάβασης πρέπει να τον πατάμε και να τον λιώνουμε δύο φορές στο οδόστρωμα. Και το βασικότερο, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις. Δεν μπορεί να λέει ότι δεν την είδα αλλά την είδα ότι είχε κινητό. Ή την είδες ή δεν την είδες. Ούτε μπορεί να λέει ότι πετάχτηκε ξαφνικά αλλά εγώ την είδα και πριν» συμπλήρωσε για τις δηλώσεις του 26χρονου.

makthes.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook