Με μια ανακοίνωση του ο Γιάννης Χίνος αναφέρεται στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η οικογένεια του ΝΟΧ τόσα χρόνια στις ζωές των μικρών αθλητών των Χανίων και των οικογενειών τους. Παράλληλα στην ανάρτηση του τονίζει ότι ο ΝΟΧ δεν θα πρέπει να αποτελέσει αφορμή για αντιπαραθέσεις.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιάννη Χίνου:

Στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μεγάλωσαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου και παραμένει το τρίτο, το μικρό μας. Ο Ν.Ο.Χ είναι η συνέχεια της οικογενειακής μας καθημερινότητας, η ομάδα είναι αυτή που καταφέρνει να περάσει στα παιδιά μηνύματα που οι γονείς με τα λόγια, πολλές φορές δεν το επιτυγχάνουν.

Οι προπονήσεις τα σκληραγωγούν και τα θωρακίζουν για να αντετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής.

Μέσα από τον αθλητισμό μαθαίνουν να διαχειρίζονται τις ήττες, τις νίκες, μαθαίνουν να σέβονται, και να τους σέβονται.

Ο αθλητισμός τα προετοιμάζει να βγουν στην ζωή με τις επιτυχίες, τις αποτυχίες η ακόμα και τις αδικίες που μπορεί να προκύψουν, όπως ακριβώς συμβαίνει στις ζωές όλων μας.

Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμβάλλει καθοριστικά στην ανατροφή εκατοντάδων παιδιών της πόλης μας και αυτό έχουμε υποχρέωση να το διατηρήσουμε και να το βελτιώσουμε.

Σε αυτή την προσπάθεια οι εθελοντές είναι πολλοί που με ανιδιοτέλεια και προσωπικό κόστος συμβάλλουν, παρά τις αντίξοες συνθήκες, να αποδίδονται καρποί και να διαμορφώνονται χαρακτήρες.

Όμως εκτός από χαρακτήρες γεννιούνται και πρωταθλητές, αφού η πόλη μας αποδεικνύει συνεχώς ότι μπορεί να κάνει θαύματα ακόμα και χωρίς τις απαραίτητες αθλητικές υποδομές.

Ο Ν.Ο.Χ. δεν θέλουμε και δεν πρέπει να γίνει ούτε η αφορμή, αλλά ούτε και η αιτία για ανούσιες αντιπαραθέσεις και για δευτερευούσης σημασίας νομικές διαμάχες.

Ο Ν.Ο.Χ. δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να τον χειραγωγήσει.

Ο Ν.Ο.Χ. πρέπει να παραμείνει η κοιτίδα γέννησης αθλητών και πρωταθλητών με ήθος και συνέπεια που θα κοσμούν την Χανιώτικη κοινωνία.

Άλλωστε έχει αποδείξει ότι μπορεί να το πετύχει και εμείς πρέπει να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή και μόνο την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook