Μια παγκόσμια μοναδική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με ενσωματωμένο car marketplace που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, όπου οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να ακολουθήσει, να πουλήσει ή να αναζητήσει ένα performance αυτοκίνητο εντελώς δωρεάν! Με αγγελίες αυτοκινήτων από όλο τον κόσμο και εγγεγραμμένους χρήστες σε πάνω από 12 χώρες η πλατφόρμα της Spartan Horse ανεβάζει στροφές!

Στην Spartan Horse μπορείς να εγγραφείς και να δημιουργήσεις το δικόVσου online γκαράζ με τα αυτοκίνητά σου ανεξαρτήτως αν έχεις αυτοκίνητο προς πώληση. Να τα μοιραστείς με άλλους χρήστες που σε ακολουθούν, να γράψεις τα νέα και τις βελτιώσεις των αυτοκινήτων σου, και να ανακαλύψεις και εσύVτα αυτοκίνητα που έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες στα δικά τους γκαράζ, να σχολιάσεις και να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

Η Spartan Horse είναι μια μοναδική στο κόσμο τεχνολογικά εξελιγμένη πλατφόρμα που προσφέρει ένα κοινωνικό δίκτυο μαζί με marketplace για το automotive industry.
Οι κατηγορίες για το Marketplace της Spartan Horse αριθμούνται ως εξής: Hypercars, Supercars, Classics, Tuned and Luxury Cars.

Eιδικεύεται σε νέες καταχωρίσεις διαφημίσεων καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων αυτοκινήτων που πωλούνται από ιδιώτες, εμπόρους, συλλέκτες και αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο.

Τι προσφέρει

  • Χρήστες / Users
    Οι χρήστες, που εγγράφονται, δημιουργούν το δικός τους προφίλ και ενός online garage που μπορούν να έχουν τα αυτοκίνητα τους και να το μοιράζονται με φίλους, ακόμα και εκτός της πλατφόρμας Spartan Horse, ώστε άλλοι χρήστες που τους ακολουθούν να μπορούν να έχουν διά δράση μαζί τους καθώς μοιράζονται το ίδιο
    πάθος αυτό του αυτοκινήτου. Συνδυάζοντας την τεχνολογία του αλγορίθμου StreetFeed, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν όλα τα τελευταία νέα από άλλους χρήστες ή εμπόρους αυτοκινήτου που ακολουθούν μέσα από φωτογραφίες και video.
  • Έμποροι Αυτοκινήτων / Car Dealers
    Οι έμποροι αυτοκινήτων που εγγράφονται, δημιουργούν αυτόματα την δική τους σελίδα του ‘’Dealer Showroom’’ μέσα στην πλατφόρμα της Spartan Horse, με αποτέλεσμα όλοι οι επισκέπτες και όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες της Spartan Horse να μπορούν να δουν αυτοκίνητα που έχουν προς πώληση. Ο τρόπος παρουσίασης των αυτοκινήτων είναι μοναδικός όπως και με τα νέα τεχνολογικά εργαλεία που προσφέρονται στον έμπορο για την διαχείριση της σελίδας του ‘’Dealer Showroom’’ γίνονται καθημερινό εργαλείο για την επιχείρηση του. Ο συνδυασμός της άμεσης δια δράσης του χρήστη-αγοραστή με ένα αυτοκίνητο προς πώληση ενός εμπόρου είναι άμεση και ασφαλής. Οι χρήστες – πιθανοί αγοραστές μπορούν να ακολουθήσουν έναν έμπορο με ένα follow στην σελίδα του ‘’Dealer Showroom’’ και να κρατήσουν καθημερινή επαφή μέσο του StreetFeed, με αποτέλεσμα ο έμπορος να δημιουργήσει ένα δικό του μόνιμο δίκτυο πελατών στην σελίδα του ‘’Dealer Showroom’’ με Followers.
  • Αναζήτηση / Search
    Στο search barτης πλατφόρμας ο κάθε χρήστης μπορεί να αναζητήσει ένα αυτοκίνητο προς αγορά ψάχνοντας μια μάρκα ή το μοντέλο του αυτοκινήτου πχ. Mercedes SL55 AMG, να αναζητήσει φίλους του με το όνομά τους και να τους ακολουθήσει στο Online Garage τους ανταλλάσσοντας τα νέα τους και τις βελτιώσεις τους. Επίσης μπορεί να ακολουθήσει online garage άλλων χρηστών, με ενδιαφέροντα αυτοκίνητα, που δεν γνωρίζει αλλά θα ήθελε να παρακολουθήσει την πορεία τους, την βελτίωσή τους ακόμα και να επικοινωνήσει μαζί τους με μια προσφορά για την αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου παρόλο που δεν είναι προς πώληση!

Δημιούργησε το δικό σου online garage και μοιράσου με φίλους σου το πάθος σου για τα δικά σου αυτοκίνητα. Επίσης αν έχεις ένα performance αυτοκίνητο προς πώληση καταχώρησε το σήμερα Εντελώς Δωρεάν, στο μεγαλύτερο Marketplace Performance αυτοκινήτων και ανέδειξε το σε ιδιαίτερους αγοραστές εντός και εκτός Ελλάδος!

www.spartanhorse.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook