Νέα δεδομένα προέκυψαν στην υπόθεση της καταγγελίας μίας 10χρονης σε βάρος του εκπαιδευτικού της σε σχολείο της ενδοχώρας, καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι γονείς του παιδιού σήμερα μετέβησαν ξανά στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου (όπου είχαν κάνει την αρχική καταγγελία) και ουσιαστικά κατέθεσαν συμπληρωματικά πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα είχαν αρχικά πει και κυρίως όπως τα είχε πει το παιδί.

Να θυμίσουμε ότι η 10χρονη φέρεται να ανέφερε στην οικογένεια της πως ο δάσκαλος την χάιδεψε σε μη επιτρεπτά σημεία, γεγονός που κινητοποίησε τους γονείς τους, που πήραν το παιδί και πήγαν στην αστυνομία. Και εκεί το παιδί είπε τα ίδια, στην πορεία όμως προέκυψε η συμπληρωματική κατάθεση, που αναιρεί ουσιαστικά τα προηγούμενα.

Έτσι, ο Εισαγγελέας Ρεθύμνου όπου οδηγήθηκε το μεσημέρι ο 59χρονος εκπαιδευτικός δεν άσκησε ποινική δίωξη και παράγγειλε προκαταρκτική εξέταση, ώστε να επανεξεταστούν όλοι οι μάρτυρες για να προκύψει εάν υπάρχει αδίκημα. Επομένως, ο 59χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

goodnet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook