Από έντονο παρασκήνιο συνοδεύτηκε το τηλεοπτικό διαζύγιο της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη και του ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να την απομακρύνει από την εκπομπή «Σήμερα», που παρουσίαζε από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, και μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου, μαζί με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Από την αρχή της συνεργασίας τους, είχαν φανεί τα πρώτα σύννεφα, καθώς η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, δεν είχε ίδιο μερίδιο χρόνου με τους άλλους δυο παρουσιαστές και στην ουσία ο ρόλος της είχε περιοριστεί. Έτσι και όπως λέει η ίδια, χωρίς να υπάρχουν άλλα προβλήματα, ύστερα από μόλις τρεις μήνες παρουσίας, το κανάλι της ανακοίνωσε ότι η συνεργασία τους θα ολοκληρωθεί, σήμερα Παρασκευή.

Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι της προτάθηκε να μετακινηθεί σε άλλο πόστο, ωστόσο η ίδια απέρριψε αυτή την πρόταση.

Η Ντόρα Κουτροκόη, όπως δήλωσε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», ενώ περίμενε ότι θα αποχαιρετούσε σήμερα τους τηλεθεατές, χθες το απόγευμα της ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι στην εκπομπή, για να έχει αυτή τη δυνατότητα. Η δημοσιογράφος μάλιστα άφησε αιχμές τόσο για το κανάλι, όσο και για τη στάση που τήρησαν οι δύο συνάδερφοι της, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλο.

«Μου ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε η αλήθεια είναι γιατί τους 2-3 μήνες συνεργασίας μας δεν υπήρχαν ζητήματα. Στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή από τις πρώτες κιόλας δύο ημέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Κάτι που επίσης με ξάφνιασε, ωστόσο ήταν μια απόφαση του σταθμού που ακολούθησα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή ότι σταματάω. Δεν έχω πάρει σαφή απάντηση από τη διοίκηση για ποιον λόγο αποχωρώ από την εκπομπή. Δεν μας βγήκε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, ίσως. Δεν υπήρξε ούτε σύσταση, ούτε σύσκεψη για την εκπομπή, ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχε πετύχει τους στόχους της. Δεν υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς μεταξύ παρουσιαστών, της αρχισυνταξίας και της διοίκησης. Απευθείας πήγαμε στο ψητό. Η σχέση μου με τους παρουσιαστές εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Ξαφνιάστηκα που δεν με στήριξαν ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση, όπως ο Δημήτρης και ο Άκης, θεωρώ ότι αυτό δεν τιμά ούτε εκείνους. Το απόγευμα της Πέμπτης μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή σήμερα. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος, η στάση δεν ήταν έντιμη απέναντί μου. Θα αποχαιρετήσω τους φίλους της εκπομπής μέσω του Happy Day, γιατί μέσω του ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω. Δεν θα αποδεχτώ άλλη πρόταση από τον ΣΚΑΪ» είπε η Ντόρα Κουτροκόη, η οποία χθες το απόγευμα συντόνισε την παρουσίαση ενός βιβλίο σε γνωστό κατάστημα του κέντρου της Αθήνας.

Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος ανακοίνωσαν την αποχώρηση της δημοσιογράφου στην έναρξη της σημερινής εκπομπής.

«Είμαστε οι δυο μας σήμερα», ανέφεραν.

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε συγκεκριμένα: «παρατηρείτε πως είμαστε οι δυο μας σήμερα εδώ. Η συνάδελφος μας Ντόρα Κουτροκόη, δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής. Έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία με την εκπομπή. Να της ευχηθούμε τα καλύτερα. Και φυσικά την ευχαριστούμε για το διάστημα που ήταν εδώ. Η φιλία ούτως ή άλλως υπάρχει».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook