Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων του 3ο Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αυτιστικών Χανίων μαζί με το διδακτικό προσωπικό του σχολείου διοργανώνει την 1η Εικαστική Συνάντηση Τέχνης Ελλήνων δημιουργών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο στο Νεώριο Μόρο, χώρος που ευγενικά παραχώρησε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ώρα 7.00 μ.μ.

Ο Σύλλογoς οργανώνει για πρώτη φορά την καλλιτεχνική συνάντηση δημιουργών με σκοπό να στηρίξει την προσπάθειά του για ανάδειξη πολιτισμού και προσφοράς αλλά και προβολής των ιδιαίτερων προβλημάτων του σχολείου.

Τα έργα θα προσφερθούν από τους καλλιτέχνες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και η συλλογή των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών αναγκών του.

Στην έκθεση συμμετέχουν 55 καλλιτέχνες.

Για την προβολή των ιδιαίτερων ικανοτήτων των παιδιών θα υπάρξει ειδική ενότητα στο χώρο από ζωγραφιές τους.
Εκθέτουν και οι μαθητές του σχολείου.

Την έκθεση προλογίζει ο κ. Κωνσταντίνος Πρώιμος ενώ την εικαστική επιμέλεια έχει η κ.Χρύσα Βαθιανάκη.
 
Ο διαχρονικός στόχος της μεγάλης αυτής προσπάθειας από το Σύλλογο Γονέων και Φίλων του 3ο Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αυτιστικών Χανίων, είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού κάνοντας θεσμό το καλλιτεχνικό αυτό γεγονός για την πόλη καθώς και η επιθυμία να τον γνωρίσει.

Για το λόγο αυτό εκδόθηκε καλαίσθητος κατάλογος με τα έργα των συμμετεχόντων ο οποίος θα διατεθεί σε συμβολική τιμή.

Η έκθεση θα είναι καθημερινά ανοικτή για το κοινό από τις 9.00 π.μ. έως τις 11.00 μ.μ. και θα διαρκέσει έως τις 12 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook