Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε στο κέντρο των Χανίων το απόγευμα του Σαββάτου καθώς η κυκλοφορία «κόπηκε» στα δυο για την διεξαγωγή του 8ου νυχτερινού δρόμου υγείας στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

Όσοι οδηγοί έκαναν το «μοιραίο» λάθος να βρεθούν με τα οχήματα τους στο κέντρο των Χανίων βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά σε ένα απίστευτο χάος… για το οποίο δεν υπήρξε κάποια πρότερη ενημέρωση.

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα το κέντρο των Χανίων για αρκετή ώρα έγινε «απροσπέλαστο» με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, στη οδό Αντρέα Παπανδρέου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στην οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη, στη οδό Σκαλίδη και στη οδό Πειραίως.

Το χάος που προκλήθηκε απερίγραπτο! Οι οδηγοί τελευταία στιγμή ενημερώνονταν ότι θα έπρεπε να αλλάξουν πορεία και να κάνουν κύκλους μέσα από στενά και… στενάκια της πόλης προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Η ταλαιπωρία μεγάλη και το μποτιλιάρισμα που δημιουργήθηκε ακόμα μεγαλύτερο.

Το κέντρο των Χανίων «έκλεισε» Σάββατο απόγευμα χωρίς καμία προειδοποίηση.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι οι διοργανωτές του αγώνα, η Αντιπεριφέρεια Χανίων ή κάποιος άλλος αρμόδιος φορέας παρέλειψαν να βγάλουν κάποια σχετική ενημέρωση ώστε να αποφύγουν οι οδηγοί όλη αυτή η ταλαιπωρία και το χάος.

Άλλωστε έχει γίνει συνήθειο να κόβεται η κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης κάθε τρεις και λίγο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook