Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που γίνονται γνωστά για τη δολοφονία 19χρονης στον Πειραιά από τον σύντροφό της, ακόμη μία γυναικοκτονία που προστίθεται στη «μαύρη» λίστα της χώρας.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης πυροβόλησε το θύμα δύο φορές στο κεφάλι, μετά από καυγά που είχαν και έπειτα παραδόθηκε στις Αρχές.

Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο γυναικοκτόνος

O δράστης είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, όταν η 19χρονη μετά την εργασία της πήγε στο σπίτι του επί της οδού Βαμβά 18 στον Πειραιά και καυγάδισαν έντονα για λόγους ζηλοτυπίας, όπως ο ίδιος υποστήριξε στις Αρχές.

Εκείνη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και πού βρέθηκε το όπλο

Ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος φέρεται να υποστήριξε πως πάνω στη λογομαχία τους έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι και κατάλαβε μόνο τι είχε συμβεί, όταν οι ναρκωτικές ουσίες που είχε λάβει σταμάτησαν να έχουν επίδραση στον οργανισμό του.

Τότε, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, αποφάσισε να παραδοθεί, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε πως το όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της 19χρονης το είχε αγοράσει παράνομα πριν από έναν χρόνο από κύκλωμα Ρουμάνων κακοποιών.

Το όπλο της δολοφονίας οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατάψυξη.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook