Για την κηδεία της και τις… λεπτομέρειες του σχεδιασμού της μίλησε η Έφη Σαρρή στο «Breakfast@Star». «Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι. Εκεί μόλις με χώσουν μέσα, θέλω μετά εκεί να χορέψει ο κόσμος πολύ, να τραγουδήσει τα τραγούδια μου αποκλειστικά. Το “Γυμνός μες στην Ελλάδα” πρώτο βέβαια, το “Τι είχαμε, τι χάσαμε” και άλλα» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Το φέρετρό μου θέλω να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί με ωραία πόδια, ωραία μπράτσα, να φοράνε… ή να μη φοράνε» λέει γελώντας η Έφη Σαρρή.

Σε ερώτηση για το αν την έχει σημαδέψει κάποιος θάνατος διάσημου προσώπου: «Με σημάδεψε ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον. Βλέπω κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και λέω ότι του μοιάζουν. Στην κηδεία μου θα έριχνα πόρτα σε μία Ελληνίδα τραγουδίστρια που μοιάζει με τον Μάικλ Τζάκσον» απαντά χαριτολογώντας η Έφη Σαρρή.

Όσο για το αγαπημένο της άσμα θανάτου είναι το «Ο χάρος βγήκε παγανιά» ενώ όπως λέει είναι σίγουρο ότι ο αγαπημένος της θα πεθάνει πρώτος και στην κηδεία του θα φοράει κόκκινα!

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook