Ναπολέων Σαραντίδης Ναπολέων
Σαραντίδης
Δημοσιογράφος

Μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες και συγκλονιστικές προσπάθειες ενημέρωσης των νέων ανθρώπων για τα τροχαία δυστυχήματα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 7/12 στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, στον χώρο της ημερίδας, προσήλθαν σταδιακά περίπου 800 μαθητές και μαθήτριες από 11 Λύκεια του νομού Χανίων.

Αυτή την φορά δεν επρόκειτο για μια από τις συνηθισμένες ημερίδες με ομιλίες ειδικών, αλλά για μια οπτικοακουστική προσέγγιση του θέματος της ασφαλούς οδήγησης και των τροχαίων δυστυχημάτων.

Χωρισμένα σε ενότητες ενημερωτικά βίντεο, αλλά και φωτογραφίες από τροχαία που είχαν συμβεί παλαιότερα στα Χανιά παρουσιάζοντο στους μαθητές με παράλληλο σχολιασμό από την υποδιοικήτρια του τμήματος τροχαίας Μάρθα Κίτσιου.

Με άμεσο λόγο και με αναφορές και σε τροχαία στα Χανιά, η ομιλήτρια προσπάθησε να προσελκύσει το ενδιαφέρον και την προσοχή των νέων, ενώ  από έμπειρους μοτοσικλετιστές έγινε και ειδική προσέγγιση στο θέμα της ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook