Ναπολέων Σαραντίδης Ναπολέων
Σαραντίδης
Δημοσιογράφος

Ο Γιώργος Καραγιάννης ενημερώθηκε από στελέχη του ΟΑΚ και τον εργολάβο για την πορεία των εργασιών στον δρόμο κάνοντας λόγο για ένα πολύπαθο έργο

Άμεση προτεραιότητα για το υπουργείο Υποδομών είναι να έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί στην κυκλοφορία το έργο του νέου – ουσιαστικά – δρόμου σύνδεσης της πόλης των Χανίων με τον κόμβο Μουρνιών στον ΒΟΑΚ μέχρι την έναρξη της τουριστικής περιόδου του 2023.

Την επισήμανση αυτή έκανε ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης ο οποίος με στελέχη του υπουργείου, ενημερώθηκε από στελέχη του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και τον ανάδοχο του έργου, για την πορεία των εργασιών.

Μάλιστα ο κ. Καραγιάννης τοποθέτησε χρονικά την ολοκλήρωση του έργου μέχρι τέλη Μαΐου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό έως την αρχή θα έλεγα της τουριστικής σαιζόν, τέλη Μάη, να έχουμε ολοκληρώσει αυτό το έργο, ώστε να απελευθερώσουμε και τους κατοίκους αλλά και την πόλη ευρύτερα των Χανίων από μια ταλαιπωρία ετών.»

Παράλληλα ο υφυπουργός Υποδομών ανέφερε ότι διαπίστωσε πως οι εργασίες γίνονται με εντατικό ρυθμό έτσι ώστε η ανάδοχος εταιρεία να ανταποκριθεί στο ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα που τέθηκε από το υπουργείο.

«Παρεμβαίνουμε ως κυβέρνηση και ως υπουργείο Υποδομών σε όλη την Κρήτη με μεγάλα και μικρά έργα υποδομών, τα οποία θα αλλάξουν την εικόνα του νησιού τα επόμενα χρόνια» είπε ο κ. Καραγιάννης.

Αμέσως μετά ο υφυπουργός Υποδομών έκανε στάση στον ΒΟΑΚ και στα έργα που γίνονται λίγο πριν τις Καλύβες για αποκατάσταση του δρόμου, ενώ νωρίτερα προήδρευσε σε σύσκεψη στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης για τα έργα και τα θέματα που αφορούν στον ΟΑΚ

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook