Θετικά είναι τα αποτελέσματα από την αιμοληψία της Κυβέλης Χατζηευστρατίου που παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο μοτοσικλετιστή τον περασμένο Οκτώβριο.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, το ποσοστό της αιθυλικής αλκοόλης στο αίμα της ήταν διπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο.

Η αιθυλική αλκοόλη στο αίμα της Κυβέλης Χατζηευστρατίου ήταν 1,02, ενώ το ανώτατο όριο είναι το 0,50.

Πώς έγινε το δυστύχημα που προκάλεσε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 12 Οκτωβρίου γύρω στις 3 τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου.

Το μοντέλο παρέσυρε με το ΙΧ της τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 60χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα. Ζημιές προκλήθηκαν και σε άλλα σταθμευμένα οχήματα, ενώ η νεαρή, η οποία παρέμεινε στο σημείο του τροχαίου μέχρι και τη στιγμή που ήρθε η Αστυνομία, συνελήφθη. Πλέον έχει αφεθεί ελεύθερη και βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του ήταν πατέρας τριών παιδιών και διατηρούσε κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος 60χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο ήταν εν ώρα εργασίας. Μάλιστα, εκείνη την ώρα επέστρεφε στο κατάστημά του μετά από μια παραγγελία που μόλις είχε παραδώσει.

Η υπάλληλος που περίμενε πίσω στο μαγαζί ανησύχησε, καθώς ο 60χρονος καθυστερούσε να επιστρέψει, και αμέσως τηλεφώνησε στη σύζυγό του. Μετά από λίγο διαπιστώθηκε πως ο 60χρονος άνδρας βρισκόταν νεκρός στην άσφαλτο.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook