Δικαιωμένη νιώθει η Έλενα Κρεμλίδου, καθώς κρίθηκε ένοχος ο άνδρας που την εκβίαζε με διαρροή revenge porn στα social media, όπως έγραψε η ίδια στους λογαριασμούς της στα social media, με το μήνυμα «Κορίτσια να μιλάτε!».

Η Έλενα Κρεμλίδου έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram και δηλώνει ότι νιώθει χαρούμενη, επειδή ο άνδρας που την εκβίαζε με τη διαρροή revenge porn, κρίθηκε ένοχος. «Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγήστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε», γράφει η influencer.

Ειδικότερα, η Έλενα Κρεμλίδου έγραψε: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού.

Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγήστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του».

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook