Φωτογραφίες ντοκουμέντα, δευτερόλεπτα μετά τους πυροβολισμούς του αστυνομικού που είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Ρομά στην καταδίωξη της Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr αποτυπώνονται όλα όσα ακολούθησαν μετά την ακινητοποίηση του οχήματος του ανήλικου Ρομά. Στις φωτογραφίες φαίνεται το αυτοκίνητο του 16χρονου το οποίο έχει προσκρούσει στον τοίχο του ακινήτου, ενώ στο πίσω τζάμι του λευκού αγροτικού οχήματος μπορεί εύκολα να δει κάποιος την τρύπα που έχει δημιουργηθεί από τον πυροβολισμό του αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και αύριο θα βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών της συμπρωτεύουσας για να απολογηθεί.

Η σφαίρα από το υπηρεσιακό περίστροφο έχει περάσει από το τζάμι του οχήματος ακριβώς πίσω από το κεφάλι του οδηγού με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Παράλληλα στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr εμφανίζονται τρεις αστυνομικοί οι οποίοι βγάζουν, μετά την πρόσκρουση του οχήματος, τον 16χρονο μέσα από το όχημα και προσπαθούν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr

Κούγιας: Ο πελάτης μου είναι αθώος για τις πράξεις που κατηγορείται

Από την πλευρά του πάντως ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ αναφέρει ότι ότι ο πελάτης του είναι αθώος για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια μεταξύ άλλων αναφέρει πως «ο εντολέας μας πυροβόλησε χαμηλά δύο φορές, την πρώτη φορά εκτός του στόχου του αυτοκινήτου και τη δεύτερη φορά προς τα λάστιχα του αυτοκινήτου, πλην όμως από την ανωμαλία του εδάφους του συγκεκριμένου σημείου, λόγω του ότι η άσφαλτος είναι παραμορφωμένη, η μοτοσυκλέτα αναπήδησε, με αποτέλεσμα το πιστόλι, λόγω της απροόπτου και μη προβλεπόμενης αναπηδήσεως, να βρεθεί ψηλότερα και έτσι να επέλθει το τραγικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook