Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς, αλλά στα βόρεια παράλια οι μέγιστες θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στα δυτικότερα τμήματα του Κρητικού η ένταση των ανέμων θα φτάνει κατά περιόδους τα 8 μποφόρ

Χανιά
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 4/2, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 4/2, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ηράκλειο
Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το βράδυ, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 4/2, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Νεφώσεις προβλέπονται για τον Άγιο Νικόλαο απόψε, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 4/2, περιμένουμε λίγες νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους έως ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 5 έως 6 μποφόρ.

(meteo.gr)